Loket.nl

De Loket API helpen inzetten in Best of Breed oplossingen

Logo Loket

Onze hulp in het kort

De kracht van Loket.nl is de technische opzet; een architectuur waarbij de RESTful API de backend aan de interface van Loket.nl koppelt. Hierdoor wordt het voor externe applicaties ook gemakkelijker om gebruik te maken van de krachtige HR en Salaris functionaliteiten van Loket.nl. Om dit ecosysteem goed te laten werken levert Growrs de business analist die de externe partijen helpt bij het koppelen met Loket.nl. Daarnaast helpen wij met het herkennen van nieuwe kansen in de markt en ondersteunen we bij het optimaliseren van de API.

Over Loket.nl

Als onderdeel van de Van Spaendonck Groep heeft Loket.nl bewezen dat je door te blijven innoveren na 100 jaar nog relevant kunt zijn voor alles wat te maken heeft met arbeidsrelaties. In de afgelopen 13 jaar heeft Loket.nl de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris en HR voor het MKB. Bijna een kwart van alle werknemers in het MKB ontvangt maandelijks een loonstrook vanuit Loket.nl.

Onze uitdaging

Loket.nl kwam vanwege het vertrek van een collega zonder business analist API te zitten. De zoektocht naar een vaste opvolger werd opgestart. Het kennisbehoud en de continuïteit binnen het API-ecosysteem zijn echter erg belangrijk voor Loket.nl. Om dezelfde kwaliteit te kunnen blijven bieden aan hun partners en klanten werd Growrs aangehaakt om voor de tijdelijke invulling van de rol te zorgen.  

loket.nl
verlonings proces

Ons doel

Het overbrengen van de kennis van de API naar een vaste opvolger is het belangrijkste doel. Daarnaast hebben we ook flink getrokken aan het verbeteren van onze processen, het aanvullen van de door ons geboden diensten, en aan de professionalisering van onze samenwerkingen met betrekking tot de API. Ook hebben we de API Marketplace functioneel uitgewerkt, en hebben we er samen met de ontwikkelaars voor gezorgd dat werkgevergebruikers nog makkelijker de koppeling kunnen leggen tussen andere applicaties en Loket.nl.   

ONZE DIENSTVERLENING VOLGENS LOKET.NL

"Ik heb Growrs in de persoon van Thijs Trommelen leren kennen op het moment dat er bij Loket.nl snel geschakeld moest worden. De brugfunctie tussen techniek en onze partners moest in korte tijd worden ingevuld. Thijs heeft dat bijzonder adequaat opgepakt. Snel, inhoudelijk uitstekend en met heel goed gevoel voor belangen, zowel intern als extern. Kortom, ik kan Thijs en Growrs van harte aanbevelen voor dergelijke functies!"
Wim van de Kant
Wim van de Kant
Loket.nl
"Wij hebben een erg goede ervaring met het inhuren van een interim IT-professional (business analist) via Growrs. Deze senior business analist bood ons op structurele wijze ondersteuning op het snijvlak van Business & IT. Zowel bij het helder krijgen van requirements als bij het verbeteren van processen, verloor de IT-professional nooit de achterliggende bedrijfsdoelstellingen uit het oog. "
Luuk Vogels
Luuk Vogels
Loket.nl