Vacature Business Analist

Word jij helemaal warm van het bouwen van digitale producten en draai jij je hand niet om voor een sterk staaltje puzzel- en uitzoekwerk? Dan is deze rol als Business Analist jou op het lijf geschreven.

Wie zijn wij?
Growrs is een Interim Digital Agency en levert onder andere interim Agile professionals. We zijn een gedreven groep vakgenoten bestaande uit: scrum masters, product owners en business analisten. We helpen elkaar graag nóg beter te worden in ons werk. Zo organiseren we bijvoorbeeld periodieke kennis sessies om onze kennis over digitale productontwikkeling te vergroten. En toegegeven, we doen het ook wel een beetje voor de gezelligheid.

Wat ga je doen?
Als Business Analist bij Growrs ga je op projectbasis aan de slag bij één van onze klanten. Dit kan bij een start-up zijn maar ook bij een corporate of bij de overheid. Wij zoeken samen een opdracht waar jij energie van krijgt.

Een ding is zeker: onze opdrachtgevers werken allemaal aan de ontwikkeling van toffe digitale producten of diensten en het is jouw taak om ze hierbij te ondersteunen. Dit doe je onder andere door:

Wie ben jij?

Dit bieden wij:

Sollicitatieprocedure:

Solliciteer

Liever eerst even kletsen over hoe het inhoudelijk zit bij Growrs?
Bel: 06-27411547 of mail werkenbij@growrs.nl

andere vacatures

Vacature Scrum Master

scrum master

Two women paying attention

business & IT
Talent Program

Vacature Product Owner

product owner