Vacature Business & IT Talent Program

Ben jij creatief, analytisch en ondernemend? Vind jij het leuk om dingen tot de bodem toe uit te zoeken? Ben jij klantgericht en vind je het leuk om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en om aan verschillende projecten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Growrs is een Interim Digital Agency en levert onder andere interim Agile professionals. We zijn een gedreven groep vakgenoten bestaande uit: scrum masters, product owners en business analisten. We helpen elkaar graag nóg beter te worden in ons werk. Zo organiseren we bijvoorbeeld periodieke kennis sessies om onze kennis over digitale productontwikkeling te vergroten. En toegegeven, we doen het ook wel een beetje voor de gezelligheid.

Wat ga je doen?
Als Business & IT Trainee bij Growrs ga je op projectbasis aan de slag bij één van onze klanten. Dit kan bij een start-up zijn maar ook bij een corporate of bij de overheid. Wij zoeken samen een opdracht waar jij energie van krijgt.
Een ding is zeker: onze opdrachtgevers werken allemaal aan de ontwikkeling van toffe digitale producten of diensten en het is jouw taak om ze hierbij te ondersteunen. Dit doe je onder andere door:

Wie ben jij?

Dit bieden wij:

Sollicitatieprocedure:

Solliciteer

Liever eerst even kletsen over hoe het inhoudelijk zit bij Growrs?
Bel: 06-27411547 of mail werkenbij@growrs.nl

andere vacatures

Vacature Scrum Master

scrum master

Vacature Business Analist

business analist

Vacature Product Owner

product owner