Vacature Product Owner

Zie jij het als jouw doel om zoveel mogelijk waarde aan een product toe te voegen? En vind jij het een uitdaging om dit doel binnen meerdere organisaties na te streven? Dan is de Product Owner functie bij Growrs zeker wat voor jou.

Als Product Owner creëer je een strategisch en inspirerende visie voor het product, en draag je deze door de organisatie heen uit. Daardoor ben je in staat het development team te prikkelen om mee te denken over de verdere ontwikkeling van het product terwijl je ook alle stakeholders meeneemt.

Wie zijn wij?
Growrs is een Interim Digital Agency en levert onder andere interim Agile professionals. We zijn een gedreven groep vakgenoten bestaande uit: scrum masters, product owners en business analisten. We helpen elkaar graag nóg beter te worden in ons werk. Zo organiseren we bijvoorbeeld periodieke kennis sessies om onze kennis over digitale productontwikkeling te vergroten. En toegegeven, we doen het ook wel een beetje voor de gezelligheid.

Wat ga je doen?
Als Product Owner bij Growrs ga je op projectbasis aan de slag bij één van onze klanten. Dit kan bij een start-up zijn maar ook bij een corporate of bij de overheid. Wij zoeken samen een opdracht waar jij energie van krijgt.

Een ding is zeker: onze opdrachtgevers werken allemaal aan de ontwikkeling van toffe digitale producten of diensten en het is jouw taak om ze hierbij te ondersteunen. Dit doe je onder andere door:

Wie ben jij?

Dit bieden wij:

Sollicitatieprocedure:

Solliciteer

Liever eerst even kletsen over hoe het inhoudelijk zit bij Growrs?
Bel: 06-27411547 of mail werkenbij@growrs.nl

andere vacatures

Vacature Scrum Master

scrum master

Two women paying attention

business & IT
Talent program

Vacature Business Analist

Business Analist