werken bij

Wij zijn een gevarieerde club mensen met allemaal onze eigen achtergrond. We hebben een ding gemeen: we hebben een voorliefde voor het ontwikkelen van digitale producten.

Blijven leren is belangrijk voor een Growr, en daarom investeren wij fors in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Ook leren we veel van elkaar, gedurende een klus of tijdens een van onze inspiratiesessies.

Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk om samen plezier te hebben in ons werk. We zijn een hecht team dat elkaar weet te vinden wanneer het nodig is, maar ook om gezellig een drankje te doen.  

WAT wij zeggen

"Bij Growrs zijn we altijd in beweging en negen van de tien keer is dat vooruit. Ik zocht naar een plek waar vooruitgang en ontwikkeling hoog in het vaandel staan en die plek heb ik gevonden. Het is een bedrijf waar medewerkers voor de volle 100% in hun kracht worden gezet en waarbij er altijd met oprechte interesse wordt gekeken naar de groei van ons als medewerker."
Anouk van Berkel
Anouk van Berkel
Marketing & Communicatie
‘’In zeer korte tijd heb ik Growrs aanzienlijk zien groeien als bedrijf. Dit komt mede door de ambities van Thijs en de andere collega’s. Growrs geeft je de mogelijkheid om mee te denken aan de ontwikkeling van het bedrijf maar tegelijkertijd ontwikkelen we onszelf net zoveel. Al ben je een oude rot in het vak of ben je een nieuwkomer in de branche, je blijft leren en dat is waar Growrs voor staat.’’
Theo Molenbrugge
Theo Molenbrugge
Product Owner &
Service Delivery Manager
"Sinds mijn tijd bij Growrs heb ik al veel geleerd. Ik wist nog niks van Scrum af, maar mijn collega's hebben mij snel hiervan op de hoogte gebracht. Teamwork staat binnen het bedrijf echt op de eerste plek. Zelfs de simpele dingen zoals Scrum werken met je dagelijkse bezigheden hebben mij mijn werk al zoveel makkelijker gemaakt. Ik kijk uit naar mijn toekomst bij Growrs en naar de dingen die ik hier nog ga leren."
Wessel Fonken
Wessel Fonken
Recruitment Marketeer
“Voor mij is Growrs eenbedrijf met visie, waar we werken aan producten die het MKB(+) echt verder kan helpen.Samen met Thijs bouwen we oplossingen die het werk verder moeten automatiserenop het gebied van het connecten van verschillende applicaties. Growrs isdaarbij in staat om snel in te spelen op de behoefte van het MKB(+).Daarnaast luisteren wegoed naar de behoeftes uit de markt en gaan daarbij proactief aan de slag. M.a.w. Wij investeren inde toekomst van onze klanten maar ook die van Growrs.’’
Geert Pulles
Sales & Account Manager