werken bij

Wij zijn een gevarieerde club mensen met allemaal onze eigen achtergrond. We hebben een ding gemeen: we hebben een voorliefde voor het ontwikkelen van digitale producten.

Blijven leren is belangrijk voor een Growr, en daarom investeren wij fors in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Ook leren we veel van elkaar, gedurende een klus of tijdens een van onze inspiratiesessies.

Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk om samen plezier te hebben in ons werk. We zijn een hecht team dat elkaar weet te vinden wanneer het nodig is, maar ook om gezellig een drankje te doen.  

vacatures

Product Owner

Business Analist

Scrum Master

Business & IT 
Talent Program

Recruitment Marketeer Stage

Business & IT 
Stage

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Bij Growrs staat ontwikkeling voorop. Er heerst een positieve en gezellige werksfeer en met iedereen kan je wel een grapje maken. Door de goede begeleiding van Thijs krijg je het vertrouwen die je nodig hebt om een succesvolle Product Owner te worden."
Didier Sinibagiwe
Product Owner
"Growrs is een bedrijf waar je zowel op persoonlijk als ook op professioneel gebied uitgedaagd wordt. Er is altijd ruimte om nieuwe ideeën in te brengen en te brainstormen. Creativiteit, oplossingsgerichtheid en gezelligheid zijn eigenschappen die iedere collega bezit! "
Elise Groenendal
Recruitment & Marketing
"Bij Growrs zijn we altijd in beweging en negen van de tien keer is dat vooruit. Ik zocht naar een plek waar vooruitgang en ontwikkeling hoog in het vaandel staan en die plek heb ik gevonden. Het is een bedrijf waar medewerkers voor de volle 100% in hun kracht worden gezet en waarbij er altijd met oprechte interesse wordt gekeken naar de groei van ons als medewerker."
Anouk van Berkel
Marketing & Communicatie