Wij bouwen een systeem dat precies aan jouw behoeften voldoet

Bij Growrs begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom gebruiken we onze expertise om een systeem te bouwen dat aansluit op jullie specifieke behoeften.

Een systeem zoals jij dat wenst

Wil jij graag de groei van het bedrijf stimuleren, maar worstel je ook met een tekort aan mankracht? Wordt het team tegelijkertijd opgeslokt door de eisen van interne communicatie, constante updates van Excel-spreadsheets en andere tijdrovende, inefficiënte taken?

De oplossing ligt in de kracht van automatisering en processtandaardisatie. Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte applicaties die zijn afgestemd op jullie precieze behoeften, zodat het personeel zich kan concentreren op de taken die jouw bedrijf echt vooruit helpen.

Oplossingen

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat een systeem werkt zoals jij dat wilt. Wij hebben een aantal oplossingen van ons op een rij gezet. Staat jouw oplossing er niet tussen? Niet getreurd, wij denken alsnog graag met je mee over de mogelijkheden!

Novulo Automotive ERP

PIM systemen

Dankzij ons Product Information Management (PIM)-systeem kan jouw bedrijf moeiteloos alle informatie over jouw producten centraal verzamelen, beheren en publiceren op één geïntegreerd platform.

ERP systemen

Ons Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem automatiseert en beheert de kernprocessen van jouw organisatie voor optimale operationele prestaties.

Inkoop & budget management systemen

Met onze inkoop- en budgetteringssystemen kun je het inkoopproces volledig naar jouw wensen organiseren.

E-commerce platformen

Ons op maat gemaakte E-commerce platform wordt volledig aangepast aan jouw behoeften, waardoor al je e-commerce activiteiten beter gestroomlijnd zijn dan ooit tevoren.

Data management systemen

Onze data-managementsystemen zijn opgebouwd op solide data-beheerplatforms en bestaan uit verschillende onderdelen en processen die gezamenlijk werken om jou te ondersteunen bij het benutten van de waarde van je gegevens.

B2B klant portalen

Met ons klantportaal kunnen jouw klanten veilig en gemakkelijk bestellingen plaatsen en communiceren met jouw bedrijf.

Contract management systemen

Ons op maat gemaakte contractmanagementsysteem wordt nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften en legt alle afspraken en contracten vast. Op die manier heeft jouw bedrijf altijd een volledig overzicht van opzegtermijnen, looptijden, prestaties en verplichtingen.

AI-powered content creatie

Creëer unieke, hoogwaardige content voor je blog en sociale kanalen met behulp van AI-technologie. Beoordeel de gemaakte geschreven tekst en afbeeldingen en plaats of plan ze rechtstreeks op het gewenste platform na goedkeuring. Maak met slechts een paar klikken een boeiende contentkalender!

Bestelling & facturatie management systemen

Wij realiseren het beheer van alle bestellingen en facturen binnen één systeem, afgestemd op jouw specifieke behoeften en vereisten, voor een gestroomlijnde ervaring op één enkele plek.

Mathijs professional

Zullen wij samen jouw systeem bouwen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Contact

Zo hebben wij al concrete waarde geleverd

Bekijk alle cases

Bij Growrs zijn wij erg trots op de projecten die wij uitvoeren. We geven graag een kijkje in onze prestaties uit het verleden en laten zien hoe wij tastbare waarde leveren aan onze gewaardeerde klanten.