Partners

Samen bereik je meer. Vandaar dat wij strategische partnerschappen bij elkaar hebben gezocht om u de beste automatiseringsoplossingen te bieden. Wil je meer weten over onze partners en hun rol in het Growrs Ecosystem?

Dovetail

Dovetail is een integratieplatform dat bedrijven helpt om verschillende systemen en applicaties met elkaar te verbinden. Het is een low-code platform, wat betekent dat het gemakkelijk is om snel integraties op te zetten, zonder afhankelijk te zijn van ontwikkelaars. Indien nodig kunnen we wel altijd terugvallen op code.  

Met Dovetail kunnen bedrijven verschillende workflows en integraties automatiseren. Dit kan bijvoorbeeld het automatisch doorsturen van informatie van het ene systeem naar het andere zijn, of het automatisch uitvoeren van bepaalde taken wanneer er een bepaalde trigger plaatsvindt. Het gebruik van Dovetail leidt tot efficiëntere bedrijfsprocessen en minder handmatig werk.

Triggre

Triggre is een no-code platform waarmee wij bedrijfsapplicaties kunnen maken waarmee complexe en onoverzichtelijke processen geautomatiseerd kunnen worden. Dit leidt tot een hogere efficiëntie en minder handmatig werk.  

Het platform bevat sjablonen voor veelvoorkomende bedrijfsprocessen, maar het is ook mogelijk om vanaf scratch een applicatie te ontwerpen. Door te bouwen op een sjabloon of een bestaande applicatie, kunnen we snel een initiële werkbare versie creëren voor onze klanten. Dit versnelt het ontwikkelingsproces aanzienlijk.

Triggre logo
Novulo logo

Novulo

Novulo is een low-code platform waarmee bedrijven software kunnen samenstellen die precies bij hen past. Gebruikers krijgen de autonomie om hun dagelijkse werk te optimaliseren, wat zorgt voor meer creativiteit, innovatie en verantwoordelijkheid. Novulo geeft prioriteit aan oplossingen boven diensten en kiest voor detail in de ontwikkeling om het grote geheel passend te maken.

Met Novulo kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen optimaliseren en automatiseren, en Novulo dient voor veel van hun klanten zelfs als compleet ERP systeem. Het platform biedt veel flexibiliteit en maatwerk, waardoor bedrijven precies de oplossing krijgen die bij hen past. Door de focus op hergebruik van oplossingen te leggen creëert Novulo structurele en bewezen oplossingen voor hun klanten, en hoeft niet iedere klant het wiel opnieuw uit te vinden.

Ook interesse om partner te worden?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze professionals.

Contact
Wessel professional